Tag et kig på funktionerne og se hvordan Cavum virker

Sådan virker det

Husleje opkrævninger

I Cavum er det nemt at sikre huslejeopkrævningen. Efter du har oprettet lejekontrakt og tilføjet hvad der skal opkræves for og hvormeget, så sender Cavum automatisk opkrævninger til lejers e-mail.

Vi sikrer at opkrævningen får rette dato og at opfølgningen sker. Skulle betalingen mangle vil du modtage guide og forudfyldt påkravsskrivelse, lige til at sende med posten. Vi sender naturligvis til lejers e-mail.

Men vi kan ikke gøre alt selv. For at give dig størst mulig frihed, så skal du selv klikke ind i din netbank for at se om betalingen er gennemført. Men vi sender dig en mail når det er tid, på rette dato. Mailen skal blot besvares enten Ja eller Nej ved et klik i mailen.

Flytterapporter

Flytterapporter ved både ind- og fraflytning, kan enkelt oprettes i Cavum. Ved at benyttes vores skabelon sikre du, at huske nødvendige punkter ved gennemgangen af lejemålet.

Skabelonen er opbygget efter din egen beskrivelse af lejemålets indretning. Du skal derfor selv sikre, at alle rum, gange og ligne er tilføjet lejemålet. Men dette gøres nemt ved et klik på en knap.

Når flyttesynet gennemføres med lejer, er det muligt at dokumentere tilstanden ved fotos, som vedlægges direkte i flytterapporten. Når rapporten er færdig og du som udlejer godkender den, kan rapporten dels fremsendes til lejers e-mail men også udskrives så den kan fremsendes med post.

Det er muligt for både udlejer og lejer, at tilgå flytterapporten ved eget login i Cavum. Lejers adgang til rapporter er naturligvis begrænset til kun at omfatte det som vedrører deres lejeforhold.

Dokumenter

Vi har ikke begrænsninger i typer af dokumenter du kan vedlægge lejekontrakten eller flytterapporter. Vores forestrukne formater er dog PDF og PNG, men alle formater er velkomne. Vi bearbejder ikke vedhæftede dokumenter men opbevarer dem sikkert sammen med for eksempel en lejekontrakt.

3 enkle trin for at starte anvende Cavum

1
Opret dig

Indtast grundlæggende oplysninger og opret dig som bruger på Cavum.

2
Registrer lejemål

For at Cavum kan fungere skal vi have nogle oplysninger om ejendom, lejemål og dennes indretning.

3
Etabler lejekontrakt

Huslejeopkrævningerne kan vi sende, når du har etableret en lejekontrakt, enten fra ny eller ved at tilføje en eksisterende.