Ingen binding - GRATIS !

Pris per måned

Kr.0,-
per måned

  • Huslejeopkrævninger pr. mail
  • Opfølgning på betalinger
  • Guide og påkravsskrivelse direkte i mailen
  • Flytterapporter med billeder
Klik her for at starte

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Ja - der er ingen grænse for antal ejendomme eller antal lejemål man kan oprette i Cavum. Vi beregner dog den månedlige pris udfra antallet af oprettede lejemål.
Ja - på opkrævningerne står anført den konto som du selv har angivet som kontoen for betaling. Du kan oprette ubegrænset antal referencer til konti. Dette giver dig friheden til selv at vælge bank.
Ja - det kommer dog an på hvad der er aftalt i lejekontrakten. Vi kan dog ikke hjælpe med eventuel snerydning, rengøring eller vinduer der skal pudses.
Ja - det er muligt at vedlægge fotos til en flytterapport. Der er ingen begrænsninger i antallet af fotos der vedlægges en flytterapport. Og du kan naturligvis arbejde med flytterapporter fra både en computer, tablet og smartphone.
Ja - hvis betalingen ikke kommer rettidigt og det bliver nødvendigt at fremsende et påkrav, så fremsender vi mail med forudfyldt skrivelse, lige til at printe ud.
Hvis du klikke ja på mailen, fremsender vi påkravet via mail til lejer. Du skal selv tage forbi posthuset for at fremsende påkravet anbefalet til lejer, dette er beskrevet i den guide som medfølger.
Ja - for at holde omkostningerne nede, modtager vi kun Mastercard/VISA.
Når du har angivet et betalingskort, oprettes et abonnement som sikrer at der automatisk bliver trukket penge, når abonnementet skal fornyes.
Du kan nemt fjerne et betalingkort, således vi ikke kan trække penge fra kortet og abonnementet stopper når perioden er udløbet.

Har du flere spørgsmål?

Tag kontakt til os