Profil

Velkommen til ProMotor

ProMotor er stiftet og ejet af Brian Fynbo.

Efter mange år beskæftiget i branchen som både mekaniker, værkfører og racerkører opstod lysten til at gøre tingene på min egen måde. Derfor skabte jeg ProMotor – et samlepunkt for alle der kører Ducati og ønsker den bedste service for både dem selv og deres maskine.

Vi hjælper dig med enhver tænkelig opgave indenfor servicering, reparation og pleje af din Ducati. Med vores omfattende erfaring med mærket har vi løsninger på stort set alt, også når andre giver op. Vi hører alt for tit om kunder der har fået at vide ”sådan skal den gøre, det er en sygdom de har!”, kunder der derfor kører rundt med et irriterende problem der kunne løses. Vores vigtigste opgave her i huset er at gøre dig tilfreds og få det bedste ud af din motorcykel.

For at give dig bedst mulig råd og vejledning tester vi løbende alle produkter vi sælger. Du finder kun ting i vores sortiment vi selv kan stå inde for og har testet med godt resultat. Uanset om det gælder indkøb af ny motorcykel, reservedele eller værkstedsarbejde er det utroligt vigtigt at vælge det produkt der passer til behovet. Derfor vil du altid opleve vi sætter os grundigt ind i dine forventninger og behov – netop for at sikre du går herfra med det du behøver, og ikke et fejlkøb.

Vi glæder os til at møde dig!

Åbningstider

Man:
Tirs:
Ons:
Tors:
Fre:
Lør:
Søn:
10.00 - 16.00
10:00 - 16.00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
Lukket
Lukket